طرز تهیه دسر گلابی با شیره

مواد لازم برای تهیه دسر گلابی با شیره توت :

گلابی ۴ عدد
آب لیمو ترش چند قطره
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف پیمانه
شیره توت ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر گلابی با شیره توت :

گلابی ها را بشویید و پوست بگیرید قسمت بالا (چوب) آن را نگه دارید. از ته گلابی یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و با دقت دانه آن را با کمک کارد در بیاورید چند قطره آب لیمو روی گلابی ها بمالید تارنگ آنها تیره نشود داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید گلابی ها را در سینی بچینید و در طبقه وسط فر با درجه ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید بسته به سفتی گلابی یک ربع تا نیم ساعت اجازه دهید گلابی ها بپزند تا نرم شوند نرمی گلابی ها را با فرو کردن چنگال قبل از بیرون آوردن از فر، امتحان کنید گلابی ها را که از فر در آوردید اجازه دهید کمی سرد شوند در یک کاسه گردو، شکر و دارچین را مخلوط کنید بعد داخل گلابی ها را با این مواد پر کنید و آرام در بشقاب بچینید در کنار هر گلابی کمی شیره توت سفید بریزید و آن را سرد سرو کنید.

میتونید این دسر رو به همراه بستنی سرو کنید.

 


cakenet گلابی ,ها ,شیره ,توت ,فر ,قاشق ,گلابی ها ,ها را ,با شیره ,گلابی با ,شیره توتمنبع

طرز تهیه شیرینی گیسو (شیرینی مناسب برای رژیم دیابتی)

قهوه دالگونا (قهوه خامه ای)

کلافوتی گیلاس (دسر فرانسوی میوه ای)

کاپ کیک هویج بدون گلوتن با کرم نارگیلی

دسر ژله ماست توت فرنگی

دسر گلابی با شیره توت

موس کره بادام زمینی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سفارش اینترنتی سنگ آسیاب بارون فروش انواع لوازم یدکی لودر ولوو غمگین عاشقانه for mhy وبلاگ تخصصی آموزش موفقیت ، اعتماد به نفس ، قانون جذب همه چیز برای تو ارایشی گناوه server خرید ویلا در شمال قسطی لاکچری ترین رستوران اصفهان 90blogs