طرز تهیه موس کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه موس کره بادام زمینی :

 پنیر خامه ای  ۱۵۰ گرم
 خامه  ۱۰۰ گرم
 کره بادام زمینی  ۱/۳ پیمانه
 شیر عسلی  ۱/۳ پیمانه
 بیسکوئیت کرم دار شکلاتی  ۱ بسته

طرز تهیه موس کره بادام زمینی :

خامه و پنیر خامه ای رو توی یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوطش کنید.

بعد به مدت حدودا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی خنک بشه توی فریزر قرار بدید.

اگر از شوری پنیر خامه ای لذت نمیبرید میتونید به جاش از ماسکارپونه استفاده کنید ولی ماسکارپونه پنیر سنگینیه و موس رو سنگین تر میکنه.

حالا مخلوط خامه و پنیر خامه ای رو به کاسه بزرگی منتقل کرده و کره بادام زمینی رو اضافه کنید.

شیر عسلی رو هم اضافه کنید.

حالا با همزن برقی به خوبی همش میزنیم.

اینقدر باید هم بزنید تا کرم سبک و لطیفی بدست بیاد.

مقداری پودر بیسکویت در ظرف سرو میریزیم و موس رو روش قرار میدیم.

راحت تر هست اگر موس رو درون قیف پلاستیکی ریخته و بعد روی پودر بیسکویت ها قرار بدید.

اگر دوست داشتید مقداری هم پودر بیسکویت روی موس بپاشید و کار رو تکمیل کنید.

نکته : میتونید برای شکیتر شدن فرم دسر از ماسوره رافل برای سرو در ظرف استفاده کنید.

 اندازه های مواد اولیه رو با ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید. دسر حساسی نیست و با کم و زیاد کردن مواد، دسر خراب نمیشه.


cakenet رو ,بادام ,خامه ,موس ,زمینی ,کره ,بادام زمینی ,کره بادام ,خامه ای ,پودر بیسکویت ,موس رومنبع

طرز تهیه شیرینی گیسو (شیرینی مناسب برای رژیم دیابتی)

قهوه دالگونا (قهوه خامه ای)

کلافوتی گیلاس (دسر فرانسوی میوه ای)

کاپ کیک هویج بدون گلوتن با کرم نارگیلی

دسر ژله ماست توت فرنگی

دسر گلابی با شیره توت

موس کره بادام زمینی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زبانول تعمیر یخچال فریزر فروش پروفیل استیل ارزان kellyleon قفسه بندی ترموستات و کلید لمسی هوشمند | گروه مبنا هیات فوتبال شهرستان بیجار فکر بکر دانلود فایل